Verdeler Elkatherm

Elkatherm

Innovatie heeft een lange traditie bij ELKATHERM. Al meer dan 60 jaar bepalen onze producten de norm voor flexibel en efficiënt verwarmen met elektriciteit. Al tientallen jaren vertrouwen duizenden tevreden klanten op onze elektrische kachels en haarden. Hier zijn veel goede redenen voor, waarvan sommige in elk ELKATHERM-systeem zijn ingebouwd. Het hart van onze kachels zijn warmteopslagelementen gemaakt van hoogwaardige vuurvaste klei die elke ruimte voorzien van aangename, gelijkmatige warmte en dit voor een lange tijd zullen doen: vanwege hun eersteklas kwaliteit en vakmanschap bieden wij een 25-jarige garantie op onze warmteopslagelementen.
Bovendien onthullen onze VDE-certificeringen duidelijk de normen die we hebben gesteld aan de technologie en veiligheid van onze producten.
ELKATHERM brengt innovatie naar de toekomst. Verwarming met elektriciteit – lang beschouwd als verkwistend en schadelijk voor het milieu – wordt immers steeds aantrekkelijker in het licht van de afnemende wereldwijde reserves aan fossiele brandstoffen. Elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen kan lokaal worden opgewekt voor huishoudens en naadloos worden ingevoerd in hun warmtevoorzieningssystemen. Met onze innovatieve producten en oplossingen op maat laten we onze klanten vandaag profiteren van deze toekomstgerichte technologie. Ook in onze nieuwe Comfort Control-app zijn nieuwe maatstaven op het gebied van intelligente verwarming gezet, waarmee u uw ELKATHERM-verwarming vanaf elke locatie per telefoon of tablet kunt bedienen.

Indien U informatie of een vrijblijvende offerte wenst kan U ons steeds contacteren via de link "Contacteer mij."